Vnesite kodo VIP5 v našem rezervacijskem sistemu in prihranite 5%!

Politika zasebnosti in piškotki

Zasebnost in zaščita podatkov

Osebni podatki uporabnikov naših storitev

Krek d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in varnost vaših osebnih podatkov. Uporabnikom naših storitev zagotavljamo, da z vsemi osebnimi podatki ravnamo zaupno in jih obravnavamo kot poslovno skrivnost. Osebne podatke (npr. ime, elektronska pošta), ki nam jih posredujete preko našega rezervacijskega sistema ali preko e-poštnega povpraševanja, v nobenem primeru ne razkrivamo tretjim osebam.

Varovanje zasebnosti

Krek d.o.o. ne objavlja osebnih podatkov svojih uporabnikov, razen v primeru izrecne privolitve samega uporabnika ali po nalogu pravosodnega organa.

 

Varni prenos podatkov pri spletni rezervaciji

Uporabnikom rezervacijskega sistema zagotavljamo največjo zaščito podatkov. Vse podatke, ki jih vpišete, bomo obravnavali v skladu z EU direktivo o varovanju podatkov GDPR in predlogom ZVOP-2, ki bo urejal nekatera vsebinska in postopkovna vprašanja (varstvo podatkov) v Sloveniji. Naš strežnik zabeleži IP naslov vašega računalnika pri vsakem prenosu znotraj rezervacijskega sistema. To je namenjeno varnemu prenosu in zaščiti pred zlorabo vaših podatkov. Osebni podatki uporabnika niso dostopni tretjim osebam (zunaj rezervacijskega sistema). Za varen prenos podatkov med vašim računalnikom in našim strežnikom uporabljamo SSL tehnologijo z 256-bitno inkripcijo. Vsi osebni podatki, številke osebnih dokumentov, plačilnih kartic ali drugih plačilnih sredstev, ki nam jih uporabniki posredujejo preko rezervacijskega sistema, se prenašajo izključno preko omenjene tehnologije. Krek d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb katerekoli informacije, navedene v tem dokumentu. Vse morebitne spremembe bodo takoj dostopne vsem uporabnikom teh strani.

Spletna statistika in piškotki

Naše spletno mesto uporablja Piwik, to je aplikacija za spletne analize. Piwik uporablja spletne piškotke. Spletni piškotki (v nadaljevanju: piškotki) so majhne datoteke, ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, pametni telefon), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta.

Na spletnem mestu www.hotel.krek.si se uporabljajo piškotki, s katerimi se pridobijo informacije o načinu uporabe spletnega mesta. To so piškotki, ki preko podatka o naslovu internetnega protokola (IP) omogočajo predvsem analizo pogostosti in vsebine brskanja po spletnem mestu ter nekaterih vedenjskih vzorcev uporabnika (npr. uporabnikova zanimanja, navade, vedenje, izbire, nastavitve). Pri tem se vaš IP naslov anonimizira (zadnjih 6 mest se izbriše v obliki n.pr. 192.168.xxx xxx).

Ponudnik Krek d.o.o. na spletnem mestu www.hotel.krek.si uporablja lastne piškotke in ne omogoča tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih). Uporabnik se s podajo soglasja strinja z uporabo piškotkov.

S podajo soglasja v piškotke se uporabnik strinja s shranjevanjem piškotkov in dostopom do piškotkov (oz. podatkov, pridobljenih s piškotki), že shranjenih v uporabnikovi napravi.

Uporabnik lahko o tem, ali in katere piškotke lahko upravljavci oziroma ponudniki namestijo na njegovo opremo, odloči tudi z ustreznimi nastavitvami v svojem spletnem brskalniku.

Vdelali smo pripomoček (widget) za Facebook, ki vam omogoča, da si ogledate informacije o »Facebook-u« in kliknite »všeč mi je«. Ta pripomoček lahko zbira vaš naslov IP, vašega uporabniškega agenta spletnega brskalnika, shranjuje in pridobi piškotke v vašem brskalniku, vnese dodatno sledenje in spremlja vaše interakcije s pripomočkom, vključno s povezavo vašega računa Facebook z vsemi ukrepi, ki jih izvajate v pripomočku (na primer »Všeč mi je« na naši Facebook strani), če ste prijavljeni na Facebook-u. Če želite več informacij o tem, kako se ti podatki lahko uporabijo, si oglejte pravilnik o zasebnosti za Facebook-u: https://www.facebook.com/about/privacy/update

Kontakt

Hotel & Restavracija Krek
Hraška cesta 15
SI-4248 Lesce
Tel. +386 (0)4 530 2345
Faks +386 (0)4 530 2349
E-pošta: hotel@krek.si

 

Spremljajte nas

Vreme

Uporabljamo piškotke za lastno analitiko (1st party) in jih ne delimo z nikomer. Z nadaljevanjem se strinjate s politiko zasebnosti, lahko pa nastavitve za spletne piškotke spremenite naknadno.