Sobe in apartmaji

Opremljenost hotela

Hotel je nekadilski in dostopen za invalide. Ponujamo sobe za družine, dvigalo, individualno nastavljivo gretje ali hlajenje v sobi, sobno strežbo, lunchpakete, prevoze do/iz letališča, posredovanje rent-a-car-jev, 24 urno zasedenost recepcije, faks/fotokopiranje, pranje in likanje in majhno prodajalno spominčkov.

Sobe in apartmaji

Naše sobe ob popolnem udobju zagotavljajo optimalne pogoje za počitek. Vse sobe so moderno opremljene, klimatizirane, zvočno izolirane, s kopalnico (WC, tuš/kad, sušilec za lase), telefonom, sefom, brezplačnim internetnim priključkom (kabelski in brezžični internet) in kabelsko televizijo. Sobe imajo tekstilne talne obloge.

Kapaciteta hotela: 34 sob, 2 apartmaja, skupno 102 postelji.

Gostom so na voljo 4 eno-, 22 dve- ali triposteljne sobe s zakonskim ležiščem ali ločenimi ležišči ter 4 štiri posteljne sobe. 

Enoposteljna soba

Enoposteljna soba ima enojno ležišče (120x210 cm), pisarniško mizo in stol, telefon, dostop do interneta, sef, kabelsko televizijo, kopalnico z WC jem tušem in sušilcem za lase. Soba je klimatizirana, 15-16 m2 velika (brez kopalnice), postelja je opremljena s proti-bakterijskim vložkom. Dostop do sobe je možen z dvigalom, soba je prilagojena za dostop z invalidskim vozičkom. Primerna za eno osebo.

Dvoposteljna soba

Standardna dvoposteljna soba (z 2 ločenima posteljama – 90x210 cm ali 1 skupnem ležiščem 180x210 cm) je opremljena s pisalno mizo in stolom, dvosedom, telefonom, dostopom do interneta, sefom, kabelsko televizijo, kopalnico z WC jem tušem in sušilcem za lase. Soba je klimatizirana, ca. 18 m2 velika (brez kopalnice) in ima balkon. Postelje imajo proti bakterijski vložek. Dostop do sobe je možen tudi z dvigalom. Soba je primerna za bivanje 1 ali 2 oseb.

Dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem (triposteljna soba)

Triposteljna soba (1 postelja 180x210 cm ali dve 90x210 cm ter raztegljiv kavč velikosti 120x200 cm kot dodatno ležišče) je opremljena s pisalno mizo in stolom, telefonom, dostopom do interneta, sefom, kabelsko televizijo, kopalnico z WC jem tušem in sušilcem za lase. Soba je klimatizirana, ca. 18 m2 velika (brez kopalnice) in ima balkon. Postelje imajo proti bakterijski vložek. Dostop do sobe je možen tudi z dvigalom. Soba je primerna za bivanje za 3 osebe (ali 2 odrasla in 2 otroka na dodatnem ležišču). 

Štiriposteljna soba

Hotelska soba s štirimi ležišči (zakonsko ležišče 180x210 cm in raztegljiv kavč velikosti 160x200 cm kot dodatno dvojno ležišče) je opremljena s stilno modernim pohištvom, klimatsko napravo, kabelsko televizijo, internetnim priključkom, telefonom in sefom. V kopalnici imate WC, tuš in bide ter sušilec za lase. Postelje imajo proti bakterijski vložek. Soba je klimatizirana in meri ca. 25 m2 (brez kopalnice). Soba je primerna za bivanje štirih oseb. Dostop do sobe je možen tudi z dvigalom, soba je dostopna z invalidskim vozičkom. 

Hotelska apartmaja

Vsak hotelski apartma ima 2 ločena prostora, hodnik, kopalnico in ločen WC. Prvi prostor sestavlja popolnoma opremljena kuhinja (hladilnik, električni štedilnik, posoda, krožniki, pribor, ...) z jedilnico ter dnevnim delom. V dnevno bivalnem delu je raztegljiv kavč 160x200 cm, kabelska televizija, priključek za internet, sef in telefon. Spalnica ima zakonsko posteljo (180x210 cm) s proti bakterijskim vložkom ter delovno mizo s stolom. V kopalnici je kopalna kad, bide in sušilec za lase. Apartma meri 51 m2, je klimatiziran, ima panoramska okna in je primeren za poslovne ljudi, družine, za dve, tri ali štiri osebe. Dostop do apartmaja je možen tudi z dvigalom, soba je dostopna z invalidskim vozičkom.

View the embedded image gallery online at:
https://hotel.krek.si/sl/hotel/sobe.html#sigFreeId8dea6c19ea

View the embedded image gallery online at:
https://hotel.krek.si/sl/hotel/sobe.html#sigFreeId49946e2563

 

Kontakt

Hotel & Restavracija Krek
Hraška cesta 15
SI-4248 Lesce
Tel. +386 (0)4 530 2345
Faks +386 (0)4 530 2349
E-pošta: hotel@krek.si

 

Spremljajte nas

Uporabljamo piškotke za lastno analitiko (1st party) in jih ne delimo z nikomer. Z nadaljevanjem se strinjate s politiko zasebnosti, lahko pa nastavitve za spletne piškotke spremenite naknadno.