Ponudba za skupine

Imate avtobus poln lačnih gostov?

Se odpravljate na izlet na Bled, v Bohinj ali v Kranjsko Goro? Ste na poti od Salzburga proti Ljubljani; Münchna proti Jadranu in Hrvaški?

Ob poti na vaš cilj Vas v objemu Karavank in Julijskih Alp pričakujemo v restavraciji družinskega hotela Krek, ki leži ob avtocesti (A2 oz. E61) pri izvozu Lesce - Bled. Enostaven dostop in veliko parkirišče, tudi za avtobuse, prijetno okolje, dobra hrana in odlična postrežba so lastnosti, ki odlikujejo našo restavracija.

Ponudimo Vam lahko različne menije za kosila in večerje. Kosila so od 15 EUR naprej za juho, glavno jed s prilogo, solato in sladico. Večerje so po 15 EUR naprej za juho, glavno jed s prilogo, solato in sladico.

Skrajšan jedilnik za skupine si ogledate tukaj (pdf).

Pri nas vas bodo stregli le izučeni in visoko izkušeni natakarji, tako, da nam lahko pripeljete tudi najbolj zahtevne goste.

Na Vašo željo postrežemo hrano a la carte ali pa pripravimo različne samopostrežne obroke.

Na naši terasi lahko spijete dobro kavo, se posladkate z doma pripravljenimi sladicami in sladoledom ter uživate v čudovitem pogledu na lepote bližnje okolice.

Z veseljem Vas pričakujemo!

Rezervacije na telefon 04 530 2345 ali po e-pošti naTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Za ponudbo prenočišč za skupine se obrnite za vodjo prodaje Ksenjo Kuralt na 04 530 2345 ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Kontakt

Hotel & Restavracija Krek
Hraška cesta 15
SI-4248 Lesce
Tel. +386 (0)4 530 2345
Faks +386 (0)4 530 2349
E-pošta: hotel@krek.si

 

Spremljajte nas

Uporabljamo piškotke za lastno analitiko (1st party) in jih ne delimo z nikomer. Z nadaljevanjem se strinjate s politiko zasebnosti, lahko pa nastavitve za spletne piškotke spremenite naknadno.